Zhodnocení dosavadních průzkumných prací v oblasti ložiska uhlovodíků Uhřice - Jih a jejich aplikace při posuzování využitelnosti ložiska na PZP - Straka, Vítězslav (2013)
V této bakalářské práci se věnuji stručnému zhodnocení geologické stavby ložiska uhlovodíků Uhřice - Jih stručným zhodnocením geofyzikálního průzkumu dané oblasti, vrtných prací a geologických a ložiskových modelů. Vhodnosti ložiska Uhřice Jih pro konverzi na strukturu pro možné využití PZP při zachování co největší vytěžitelnosti ropy.