Dopočet trojmocného železa v krystalochemickém vzorci granátu. - Juřena, Michal (2013)
V první části práce jsou shrnuty informace o granátech. Ve druhé části je popsán dopočet železa a jeho úprava pro přepočet v granátech. Ve výsledcích jsem se zaměřil na procentuální změnu jednotlivých složek granátu, což následně vedlo k přesnějšímu určení klasifikace vzorku granátu.