Starobní důchod v České republice - Čevelová, Barbora (2012)
Tato rigorózní práce se zabývá starobním důchodem v České republice. Především se věnuje podmínkám vzniku nároku na starobní důchod, jeho výpočtem a řízením o starobním důchodu, které provádí Česká správa sociálního zabezpečení.