Prahou krok za krokem : průvodce městem - Poche, Emanuel, 1903-1987; Janáček, Josef, 1925-1994; Bouda, Cyril, 1901-1984 (Praha : Orbis, 1963)
Podrobný průvodce po Praze a jejích památkách je uspořádán formou procházek po městě. Výklad obohacují a doplňují četné plánky, nákresy a obrázky významných památek.
Obsahuje rejstříky
Plán Prahy s rejstříkem zasunut za stuhu při deskách
Keywords: architektonické památky -- Česko; umělecké památky -- Česko; architectural monuments -- Czechia; artistic monuments -- Czechia; Praha (Česko); Prague (Czechia); průvodce; guidebooks