Prahou krok za krokem : průvodce městem - Poche, Emanuel, 1903-1987 (Pragensie (Orbis), 1963)
Podrobný průvodce po Praze a jejích památkách je uspořádán formou procházek po městě. Výklad obohacují a doplňují četné plánky, nákresy a obrázky významných památek.