Fotorok 58 - Hoffmeister, Adolf, 1902-1973 (Knihovna nové fotografie, 1959)
Na 133 stránkách je v kaleidoskopu fotografických záběrů zachycen obraz našeho současného života v bohaté pestrosti všedních i svátečních dnů spolu s přírodními krásami vlasti