Vývoj moravské státoprávní individuality - Hoskovec, Michal, 1974-; Masarykova univerzita. Katedra dějin státu a práva (2012)
Rigorózní práce Vývoj moravské státoprávní individuality je zpracována v roce 2012. Popisuje právní historii Moravy a zkoumá příčiny, proč v současné době není na mapě Evropy ani mezi samosprávnými regiony.
The thesis "Evolution of Moravian Constitutional Law Individuality " was written in 2012. It describes Moravian legal history and examines the reasons why Moravia is not even among self-governing regions on the current European map.
Rigorózní práce (JUDr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2012
Německé resumé
Keywords: právní dějiny; history of law; Morava (Česko); Moravia (Czechia); rigorózní práce; doctoral dissertations