Vývoj moravské státoprávní individuality - Hoskovec, Michal, 1974- (2012)
Rigorózní práce Vývoj moravské státoprávní individuality je zpracována v roce 2012. Popisuje právní historii Moravy a zkoumá příčiny, proč v současné době není na mapě Evropy ani mezi samosprávnými regiony.