Rybářství na tekoucích vodách - Šimek, Zdeněk, 1907-1988 (Praha : SZN, 1959)
O našich vodách, rybách a rybářství, vodním hospodářství, organizaci i zákonech. Popis rybářské techniky, nářadí i výstroje a přírodovědné informace dbají nejnovějších ustanovení administrativních, názvoslovných aV tomto vydání je pozměněn sled kapitol, jejichž rozšířená tematika se vyrovnává s novými předpisy
Přehl. lit.
Keywords: rybářství; rybolov; ryby; fish culture; fishes; fishing; příručky; handbooks and manuals