Rybářství na tekoucích vodách - Šimek, Zdeněk, 1907-1988 (Rostlinná výroba, 1959)
O našich vodách, rybách a rybářství, vodním hospodářství, organizaci i zákonech. Popis rybářské techniky, nářadí i výstroje a přírodovědné informace dbají nejnovějších ustanovení administrativních, názvoslovných aV tomto vydání je pozměněn sled kapitol, jejichž rozšířená tematika se vyrovnává s novými předpisy