Principles of fermentation technology /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Stanbury, Peter F. (Autor), Whitaker, Allan (Autor), Hall, Stephen J. (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:Angličtina
Vydáno: Oxford : Butterworth-Heinemann, c1995
Vydání:2nd ed.
Témata:
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 54.2-STAN Dotisk, 2003
3285005605
Dostupné
Měsíční
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 54.2-STAN Dotisk, 2003
3285005606
Dostupné
Měsíční
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 54.2-STAN Dotisk, 2003
3285005607