Chmelařství /

Odborná příručka důkladně pojednává o všem co souvisí s pěstováním chmele. Začíná biologií chmele a všeobecnými podmínkami jeho pěstování, popisuje přípravu půdy a práce ve chmelnici od vysazování a jarního řezu až po sklizeň, sušení a žokování. Další části jednají o škůdcích chmele, o jeho zušlechť...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Zázvorka, Václav, 1903-1976 (Autor), Zima, František, 1883- (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:Čeština
Vydáno: Praha : SZN, 1956
Vydání:1. vyd.
Edice:Rostlinná výroba
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Měsíční
Univerzitní centrum Telč 633 3297001218