Chmelařství /
Odborná příručka důkladně pojednává o všem co souvisí s pěstováním chmele. Začíná biologií chmele a všeobecnými podmínkami jeho pěstování, popisuje přípravu půdy a práce ve chmelnici od vysazování a jarního řezu až po sklizeň, sušení a žokování. Další části jednají o škůdcích chmele, o jeho zušlechť...
Uloženo v:
Hlavní autoři: | , |
---|---|
Typ dokumentu: | Kniha |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Praha :
SZN,
1956
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: | Rostlinná výroba
|
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Měsíční |
Univerzitní centrum Telč | 633 | 3297001218 |