Atlas brambor československých rayonovaných odrůd - Novák, František, -1973; Československá akademie zemědělská (1924-1952) (Praha : SZN, 1955)
Atlas je zpracován jako příručka k rozpoznání současných rayonovaných odrůd čs. sortimentu bramborů. Vedle vyobrazení a charakteristiky odrůd podává popis morfologických znaků trsů a hlíz a klíče k určení odrůd podlebarvyahojnostikvětů, barvy slupky a dužniny hlíz
Bibliogr.
Seznamy odrůd brambor