Anatomie a fyziologie hospodářských zvířat : Učeb. text pro zeměd. techn. školy - Nejedlý, Josef, 1928-2010; Sláma, Karel, 1934- (Praha : SZN, 1967)
Po pětiletých praktických zkušenostech s používáním tohoto učebního textu připravili autoři druhé vydání, pro které upravili a zpřesnili textovou a doplnili i obrazovou část knihy.
Věcný rejstřík
S obr., fot. a tb. v textu
Vazba: Vladimír Prudič
6000 výt.
Keywords: anatomie živočichů; fyziologie živočichů; veterinární anatomie; animal anatomy; animal physiology; veterinary anatomy; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)