Motýli. - Schwarz, Rudolf, 1903-1980 (Věda všem ;, 1953)
3. svazek barevného atlasu motýlů obsahuje pět čeledí: lyšajovité, nesytkovité, drvopleňovité, pernatěnkovité a pernatuškovité. Krom všech druhů u nás dosud zjištěných jsou uvedeny i některé druhy další. V textové části je podán podrobný popis druhů a údajů o jejich výskytu.