Tocqueville between two worlds : the making of a political and theoretical life /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Wolin, Sheldon S., 1922- (Author)
Format: Book
Language:English
Published: Princeton, N.J. : Princeton University Press, c2001
Subjects:
LEADER 01571cam a22003977a 4500
001 MUB01000844085
003 CZ BrMU
005 20141015143358.0
008 121115s2001 xxu||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-06-08 
020 |a 0-691-07436-4 
020 |a 0-691-11454-4 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD114 
072 7 |a 321  |x Politologie  |2 Konspekt  |9 15 
080 |a 32:1  |2 MRF 
100 1 |a Wolin, Sheldon S.,  |d 1922-  |7 mub2011632050  |4 aut 
245 1 0 |a Tocqueville between two worlds :  |b the making of a political and theoretical life /  |c Sheldon S. Wolin 
260 |a Princeton, N.J. :  |b Princeton University Press,  |c c2001 
300 |a viii, 650 s. 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
600 1 7 |a Tocqueville, Alexis de,  |d 1805-1859  |7 jn20000701824  |2 czenas 
650 0 7 |a politická filozofie  |7 ph115786  |2 czenas 
650 0 9 |a political philosophy  |2 eczenas 
CAT |a IVANA  |b 02  |c 20121115  |l MUB01  |h 1259 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1516 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1920 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20141015  |l MUB01  |h 1433 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0734 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0343 
CAT |c 20200608  |l MUB01  |h 1210 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1002 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1950 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-06-08 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-44649  |9 F1-2618  |5 4240763969  |8 20121115  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20121115  |s grant 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-44649  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 2  |j SKFSS