Perspektivy dálek /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šalda, F. X. 1867-1937 (Author)
Other Authors: Macek, Emanuel, 1924-1997 (Editor, Author of introduction, etc.)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Odeon, 1967
Edition:Vydání první
Series:Skvosty (Odeon) ; svazek 50
Subjects:
LEADER 02183nam a22005657i 4500
001 MUB01000839068
003 CZ BrMU
005 20191009084227.0
008 121019s1967 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-06-05 
015 |a cnb000492662 
040 |a BOD001  |b cze  |e rda 
072 7 |a 821.162.3.09  |x Česká literatura (o ní)  |2 Konspekt  |9 11 
080 |a (0:82-4)  |2 MRF 
080 |a 821.162.3  |2 MRF 
100 1 |a Šalda, F. X.  |q (František Xaver),  |d 1867-1937  |7 jk01122425  |4 aut 
245 1 0 |a Perspektivy dálek /  |c F.X. Šalda ; uspořádal, k vydání připravil a ediční doslov napsal Emanuel Macek 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Praha :  |b Odeon,  |c 1967 
300 |a 188 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Skvosty ;  |v svazek 50 
650 0 7 |a česká literatura  |7 ph116858  |2 czenas 
650 0 9 |a Czech literature  |2 eczenas 
655 7 |a úvahy  |7 fd134000  |2 czenas 
655 9 |a essays  |2 eczenas 
700 1 |a Macek, Emanuel,  |d 1924-1997  |7 jk01072754  |4 edt  |4 aui 
830 0 |a Skvosty (Odeon) ;  |v svazek 50 
CAT |a FF-IMPORT  |c 20121109  |l MUB01  |h 1850 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1505 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20140512  |l MUB01  |h 2141 
CAT |c 20140930  |l MUB01  |h 1548 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20150920  |l MUB01  |h 2119 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20150920  |l MUB01  |h 2120 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20150920  |l MUB01  |h 2122 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20150920  |l MUB01  |h 2123 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0338 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20180307  |l MUB01  |h 0037 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20191009  |l MUB01  |h 0842 
CAT |c 20200605  |l MUB01  |h 1150 
CAT |c 20200608  |l MUB01  |h 0451 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1001 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1949 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1217 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-06-05 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A2-14109  |6 67-10234  |5 257R110058  |8 20191009  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A2-14109  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD