Kvalita života pacientů po amputaci na dolní končetině - Pavlačková, Markéta (2012)
Bakalářská práce se zabývá problematikou jedinců po amputaci na dolní končetině. Teoretická část je věnovaná historii, etiologii, typům amputace, předoperační a pooperační péči a ucelené rehabilitaci. V závěru teoretické části se zaměřuji na kvalitu života pacientů po amputaci na dolní končetině. V empirické části vyhodnocuji získané výsledky z dotazníkového šetření, které jsou zpracovány do přehledných tabulek a grafů.