Obezita u dětí - Rikanová, Iveta (2012)
Bakalářská práce se zabývá obezitou u dětí. Zjišťovala jsem informovanost rodičů o tomto onemocnění. Teoretická část dává přehled o tom, co vlastně obezita je, její příčiny, komplikace, terapie. Praktická část se zabývá analýzou výsledků získaných v dotazníkovém šetření.