Dekubity u pacientů s míšním postižením - Suchá, Šárka (2012)
Bakalářská práce je zaměřená na dekubity u pacientů a osob s míšním postižením. Zkoumá informovanost o příčinách vzniku dekubitů u pacientů a osob s míšním postižením. Dále zkoumá dodržování prevence vzniku dekubitů a výskyt rizikových faktorů vzniku dekubitů u těchto osob.