Kvalita života klientů po bariatrické operaci - Lišková, Veronika (2012)
Bakalářská práce se věnuje kvalitě života klientů po prodělané bariatrické operaci. Teoretická část je zaměřena na přiblížení problematiky obezity v dnešní době, stručně popisuje jednotlivé operační postupy a pojednává o kvalitě života. V empirické části práce se zaměřujeme na zpracování dat, týkající se kvality života pacientů po prodělané bariatrické operaci a jejich analýzou.