Wound management ve zdravotnictví - Štefánková, Jana (2012)
Bakalářská práce se zaměřuje na hodnocení a popis nehojících se ran u respondentů v Uherskohradišťské nemocnici a. s. V teoretické části práce jsou shrnuty informace týkající se chronických ran, které jsou dlouhodobě závažným problémem. Empirická část je zaměřena na znalosti a zvyklosti zdravotnického personálu Uherskohradišťské nemocnici a. s., zejména z hlediska hodnocení a popisu u nehojících se ran Výsledky z analýzy provedené na základě výsledků z dotazníkového šetření jsou prezentovány v empirické části práce.