Nutriční stav pacientů s celiakií

Práce se věnuje nutričnímu stavu pacientů s celiakií a aspektům, které jej ovlivňují. Přibližuje i problematiku bezlepkové diety a samotného onemocnění celiakií. Cílem praktické části bylo zjistit nutriční příjem nutrientů, které by mohly mít vliv na nutriční stav pacientů z uvedených kazuistik. Nás...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Rufferová, Ivana (Autor práce)
Další autoři: Hýsková, Petra, 1981- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2012
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/176775/lf_b_b1/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-10415 3147063597