Informovanost veřejnosti o prevenci maligního melanomu - Bednářová, Šárka (2012)
Bakalářská práce je zaměřena na zmapování míry informovanosti v oblasti prevence maligního melanomu. Teoretická část mojí bakalářské práce se věnuje pojmu maligní melanom, prevenci, která je při tomto onemocnění velice důležitá a ošetřovatelské péči o pacienty s onkologickým onemocněním kůže. V praktické části jsou vyhodnocena data, zaměřena na informovanost laické veřejnosti v této problematice, získaná metodou anonymního nestandardizovaného dotazníku.