Psychológia a pedagogika pre dětské sestry /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Rybárová, Eva, 1928- (Author)
Format: Book
Language:Slovak
Published: Martin : Osveta, 1987
Subjects:
Cover Image
LEADER 01484nam a22003857a 4500
001 MUB01000726244
003 CZ BrMU
005 20160316091335.0
008 120817s1987 xo ||||| |||||||||||slo d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-05-07 
040 |a BOD002  |b cze 
072 7 |a 159.9  |x Psychologie  |2 Konspekt  |9 17 
080 |a 159.9  |2 MRF 
080 |a 37.01  |2 MRF 
100 1 |a Rybárová, Eva,  |d 1928-  |7 mzk2002144912  |4 aut 
245 1 0 |a Psychológia a pedagogika pre dětské sestry /  |c Eva Rybárová a kolektív 
260 |a Martin :  |b Osveta,  |c 1987 
300 |a 581 s. 
650 0 7 |a pedagogika  |7 ph115703  |2 czenas 
650 0 7 |a psychologie  |7 ph115948  |2 czenas 
650 0 9 |a educational science  |2 eczenas 
650 0 9 |a psychology  |2 eczenas 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20120817  |l MUB01  |h 0923 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20120817  |l MUB01  |h 0927 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1442 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20131208  |l MUB01  |h 1429 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0249 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20160316  |l MUB01  |h 0913 
CAT |c 20200507  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1000 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1949 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-05-07 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-22398  |5 3147053748  |4 DPČ.: 87/57, DISP.: PSP  |7 DISP.: PSP  |8 20120817  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20120817  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-22398  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD