O moderním ošetřovatelství /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pacovský, Vladimír, 1928-2011 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Avicenum, 1981
Edition:Vyd. 2.
Subjects:
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
LEADER 01704nam a22003977a 4500
001 MUB01000725991
003 CZ BrMU
005 20150415093706.0
008 120815s1981 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-05-07 
015 |a cnb000164151 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616-083  |2 MRF 
100 1 |a Pacovský, Vladimír,  |d 1928-2011  |7 jk01091466  |4 aut 
245 1 0 |a O moderním ošetřovatelství /  |c Vladimír Pacovský 
250 |a Vyd. 2. 
260 |a Praha :  |b Avicenum,  |c 1981 
300 |a 76 s. :  |b il. 
650 0 7 |a ošetřovatelství  |2 czmesh 
650 0 2 |a Nursing 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
856 4 1 |u http://www.ndk.cz/  |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20120815  |l MUB01  |h 0946 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1442 
CAT |a MALIKOVA  |b 02  |c 20150415  |l MUB01  |h 0937 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0249 
CAT |c 20200507  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20200518  |l MUB01  |h 0449 
CAT |c 20201021  |l MUB01  |h 2111 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-05-07 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-22330  |5 3147053695  |4 DPČ.: 82/2, DISP.: PSP  |7 DISP.: PSP  |8 20120815  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20120815  |s převod 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-23784  |6 83/1656  |5 3147R47438  |4 DPČ: 83/27, DISP.: SOC  |7 DISP.: SOC  |8 20150415  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-23784  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 1  |j SKLAD