Interaktivní nástroje pro výuku numerických metod - Selingerová, Iveta (2012)
Tato práce je sadou interaktivních testů, které je možno využít jako pomůcku při výuce numerických metod. Celkem obsahuje šest testů z různých oblastí numerických metod. Testy jsou vytvořeny ve formátu PDF.