Relaxační metoda - Chalupa, Jakub (2010)
V této práci je vysvětlen pojem iteračních metod a jejich význam včetně ukázkových příkladů metod zaměřených na relaxační metodu. Dále je v práci popsán rozdíl rychlosti konvergence v různých případech a metodách. Poslední část práce je zaměřena na existenci cyklů v iteračních metodách.