Souvislosti zákona č. 117/1995 Sb., o státní sociální podpoře, ve znění pozdějších předpisů, a jiných právních předpisů - Klepš, Jaromír (2012)
Předmětem předkládané práce je vztah zákona č. 117/1995 Sb., o státní sociální podpoře, ve znění pozdějších předpisů, k jiným právním předpisům; jedná se o vysvětlení vazeb na další předpisy práva sociálního zabezpečení České republiky, správního řízení, trestních předpisů a dalších zákonů z odvětví soukromého či veřejného práva České republiky. Součástí práce je exkurz do související komunitární úpravy.