Lineární diferenciální rovnice - Neubrandová, Paula; Došlý, Ondřej, 1956-; Masarykova univerzita. Ústav matematiky a statistiky (2012)
Předmětem této bakalářské práce jsou lineární diferenciální rovnice. Skládá se ze dvou kapitol. První kapitola pojednává o lineárních diferenciálních rovnicích vyšších řádů jak s proměnnými tak s konstantními koeficienty. Druhá kapitola je zaměřena na Sturmovy-Liouvillovy diferenciální rovnice 2. řádu.
The subject of the thesis are linear differential equations. It consists of two chapters. The first one deals with higher order linear equations both with variable and constant coefficients. The second chapter is concentrated on Sturm-Liouville second order differential equations.
Vedoucí práce: Ondřej Došlý
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2012
Keywords: diferenciální rovnice druhého řádu; lineární diferenciální rovnice; Sturm-Liouvilleova teorie; differential equations of second order; linear differential equations; Sturm-Liouville theory; bakalářské práce; bachelor's theses