Lineární diferenciální rovnice - Neubrandová, Paula (2012)
Předmětem této bakalářské práce jsou lineární diferenciální rovnice. Skládá se ze dvou kapitol. První kapitola pojednává o lineárních diferenciálních rovnicích vyšších řádů jak s proměnnými tak s konstantními koeficienty. Druhá kapitola je zaměřena na Sturmovy-Liouvillovy diferenciální rovnice 2. řádu.