Růstový model s optimalizací spotřeby - Žáčková, Hana (2012)
V této práci se věnujeme Ramseyovu modelu ekonomického růstu s optimalizací spotřeby. Práce je rozdělena do dvou kapitol. V první kapitole jsou popsány matematické pojmy a metody. Druhá kapitola se věnuje sestavení modelu a jeho matematické analýze.