Tvorba interaktivních výukových pomůcek pro předmět Mikroekonomie I - Niedermayerová, Soňa (2012)
V této bakalářské práci se věnujeme vytváření interaktivních grafů v programu Geogebra, které mají studentům pomoci k lepšímu porozumění probírané látce v předmětu Mikroekonomie I. Grafy jsou zpracovány na témata výrobní náklady, dokonalá konkurence, odvození nabídky práce, odvození nabídky úspor a externality. Ke každému grafu jsou zpracovány dva texty, jeden popisující konstrukci grafu a druhý, který je určený studentům, ovládání grafu a popis, co všechno se na něm dá naučit.