Analytická geometrie afinního prostoru - Stančíková, Monika (2012)
Hlavním cílem bakalářské práce bylo shromáždit sadu příkladů vhodných k procvičování a zkoušení látky předmětu M3521 Geometrie 2. Příklady měly být zpracovány tak, aby se daly použít v aplikaci Informačního systému Masarykovy univerzity Odpovědníky. Většina příkladů je vybírána ze skript Analytická geometrie od RNDr. Pavla Horáka a prof. RNDr. Josefa Janyšky, DSc. Práce je rozdělena do deseti kapitol seřazených dle skript.