Úprava úvěrového ocenění - Zwardoń, Vojtěch (2012)
V této bakalářské práci se věnujeme teoretickému konceptu CVA se zaměřením na tzv. Wrong way risk. V praktické části se zaměříme na ilustraci výpočtu a porovnání různých metod výpočtu a porovnání různých výsledků pro různé parametry produktů/portfolia. Součástí práce bude také vytvoření příslušných programových kódů v systému Matlab nebo SAS.