Rekonzervace železného tesáku - Bárta, Patrick (2012)
Tématem této bakalářské práce je rekonzervace honosného železného tesáku z Muzea Vysočiny Jihlava, inventární číslo Ji-Fs 47231. Text je uspořádán do dvou kapitol, z nichž první obsahuje teoretickou část. Druhá, praktická část, pak popisuje průzkum a konzervátorský zásah.