Tvorba matematické grafiky pomocí programu Geogebra - Novotná, Pavlína, 1989- (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá volně šiřitelným multiplatformním matematickým softwarem GeoGebra. Jedná se o program spojující geometrii, algebru a diferenciální počet. V první části práce je popsána instalace a ovládání programu. Druhá část se věnuje exportu vytvořených konstrukcí. Důraz je kladen na výstupy vhodné pro začlenění do LaTeXu. U jednotlivých typů exportu jsou popsány také problémy, které mohou vzniknout, a návrh jejich řešení. Poslední kapitola sestává z ukázek vytvořené grafiky.