Kvalita stravování v menze Academic restaurant Univerzitního kampusu Brno Bohunice

Kvalita stravování ovlivňuje duševní i tělesné zdraví jedince. Ve výživě člověka by měly být jednotlivé nutrienty zastoupeny v takové míře, která umožňuje zachování dobrého zdraví. Hlavními energetickými zdroji pro metabolismus jsou sacharidy, lipidy a proteiny. Tyto tři základní nutrienty hrají výz...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Janovská, Petra (Autor práce)
Další autoři: Šerý, Omar, 1972- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2012
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/357522/prif_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad PřF-2012-K-8767 3285005288