Identifikace genů kódujících korpuskulární bakteriociny Pragia fontium (24613) - Chaloupková, Eva, 1988- (2012)
Diplomová práce je zaměřena na problematiku bakteriocinu druhu Pragia fontium, konkrétně na identifikaci doposud neznámých genů bakteriocinů. Bakteriociny mají korpuskulární charakter a jsou kódovány bakteriofágům podobnými geny, jejichž funkce byla ověřena experimentálně. Práce také poskytuje genomovou sekvenci kmene P. fontium 24613.