Využitie terapeutickej angiogenézy v liečbe kritickej končatinovej ischémie - Klepanec, Andrej, 1980- (2012)
Prospektívna randomizovaná štúdia hodnotiaca terapeutickú angiogenézu pomocou bunkovej liečby u pacientov s kritickou končatinovou ischémiou nevhodných na endovaskulárnu alebo angiochirurgickú revaskularizáciu. Cieľom štúdie bolo porovnať terapeutické účinky intramuskulárneho a intraarteriálneho podania buniek kostnej drene a analyzovať potencionálne prediktory spojené s terapeutickým účinkom bunkovej liečby.