Vliv přítomnosti vápníku v koronárním řečišti na srdeční funkce - Neumann, Aleš (2011)
Cílem práce bylo korelovat výši hodnot kalciového skóre (resp. přítomnosti vápníku v koronárním řečišti)s parametry charakterizujícími srdeční funkci.