Kardiomyogeneze u embryonálních kmenových buněk - Sýkorová, Dominika (2012)
Zavést, případně vypracovat vlastní postupy přípravy a izolace kardiomyocytů z myších embryonálních kmenových buněk. Zaměřit se také na jejich charakterizaci a další kultivaci v systému in vitro.