Příprava kartografických učebních materiálů pro výuku regionální geografie střední Evropy. - Moravec, Tomáš (2012)
V této bakalářské práci se věnujeme tvorbě kartografických podkladů pro výuku regionální geografie střední Evropy. Práce poskytuje přehled současných materiálů využívaných ve výuce a shromažďuje volně dostupné datové zdroje, se kterými lze vytvořit vlastní kartografické podklady. Důležitým výstupem této práce je vytvoření vlastních kartografických podkladů. Jednou z příloh je CD-R, které obsahuje použitou databázi dat a vytvořené kartografické podklady.