Zánik pohledávek započtením - Komůrka, Luboš (2012)
Práce se zabývá zánikem pohledávek zápočtem. Obsahuje podrobnou analýzu poznatků v oblasti řešení zániku pohledávek zápočtem. Načasování Inventarizace je zaměřeno na přelomové období před účinností nového občanského zákoníku.