CXCR4 jako marker nádorových kmenových buněk - Olbertová, Helena (2012)
Tato bakalářská práce pojednává o chemokinovém receptoru CXCR4 a jeho úloze v biologických procesech. Hlavní část práce je zaměřena na významný výskyt CXCR4 u nádorových kmenových buněk a také na tohoto receptoru vliv při progresi nádoru a tvorbě metastáz.