Epigenetické aspekty hematopoetické diferenciace - Honskus, Michal (2012)
Náplní předkládané bakalářské práce by mělo být zhodnocení dnes známých epigenetických regulačních mechanismů v průběhu fyziologické hematopoetické diferenciace. Práce bude obsahovat novodobé poznatky a popis fetální a adultní hematopoézy a faktory zodpovědné za regulaci hematopoetické diferenciace. Dále budou popsány epigenetické mechanismy zodpovědné za určení dráhy diferenciace krevních buněk v kostní dřeni.