Biogeografický průzkum biokoridoru regionálního významu u Loděnic - Slach, Tomáš (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou územního systému ekologické stability krajiny. Jejím hlavním cílem je ozřejmit nakolik přispívá biokoridor regionálního významu u Loděnic k šíření rostlin a živočichů