Dispoziční úkony dlužníka v insolvenčním řízení - Hanáková, Věra (2012)
Rigorózní práce se zabývá dispozičními úkony dlužníka v insolvenčním řízení. Dlužník je oprávněn zahájit insolvenční řízení a taktéž navrhnout způsob řešení svého úpadku - konkursem, reorganizací, či oddlužením.