Postavení insolvenčního správce v České republice - Pavliš, Martin (2012)
Rigorózní práce se zabývá postavením insolvenčního správce v České republice - z hlediska historického, teoretického, hospodářského i procesního. Autor též rozebírá jeho hlavní úkony v průběhu insolvenčního řízení.