Hydrogeologické poměry cenomanského kolektoru na sv.svahu Železných hor u Jankovic - Nožička, Michal (2012)
Bakalářská práce se zabývá možnostmi vcezu povrchové vody do cenomanského kolektoru na sv. svahu Železných hor. Influkce byla pozorována a kvantifikována na dvou vybraných povrchových tocích -- Brložském a Senickém potoku.